Konserter og forestillinger

 

HUJEDAMEJ, en musikalsk hyllest til figurene i Astrid Lindgrens univers. Av og med Karianne Kjærnes (vokal og småinstrumenter), Camilla Susann Haug (vokal og småinstrumenter) og Eldrid Johansen (vokal og småinstrumenter). Premiere under PEGASUS, barnedelen av Litteraturfestivalen på Lillehammer i mai 2010. Tre utsolgte barnehageforestillinger i Kulturhuset Banken. Turnerer i hele Hedmark fylke, i regi av Turneorganiasjonen for Hedmark 2011 – 2015. I Oslo og Oppland i 2014 og Akershus fra 2015.
Forestillingen er i tillegg vist ved blant annet Barnebokfestivalen i Grimstad, under SILK, på Bok og Bolle, ved diverse bibliotek, Sagene kulturhus, Skien kulturhus, Lillestrøm kulturhus og ved utsolgt arrangement ved Litteraturhuset i Oslo. Passer for barnehage og grunnskole. Nominert til «Gullsekken», Den kulturelle skolesekkens egen pris for beste produksjon, i 2013.
17400_10152735964561862_5610454531718633372_n

Karianne Kjærnes, Eldrid Johansen og Camilla Susann Haug

Vi lagde de spesialskrevne forestillingene Emil 50! år som ble vist på Bok og Bolle, i den svenske ambassaden og på Tanum i 2013 og Pippi 70! år som ble vist på Bok og Bolle og Litteraturhuset i Bergen i 2015.
DSC_0532
JUBA TUBA, en hyllest til Knutsen og Ludvigsen. Av og med Karianne Kjærnes (vokal), Camilla Susann Haug (vokal), Eldrid Johansen (vokal) og Lars Andreas Haug (tuba). Musikk av Øystein Dolmen og Gustav Lorentzen. Premiere under PEGASUS, barnedelen av Norsk Litteraturfestival på Lillehammer mai 2011. Spilt under NonStop- festivalen i Moss høsten 2014. Passer for barnehage og grunnskole.

image002

Foto: Jørgen Skaug. Fra premieren under Pegasus, Norsk Litteraturfestival på Lillehammer, 2011.

image005

Foto: Jørgen Skaug

Ljusa kvällar/Benny Andersson-prosjekt, premiere på Hvaler Gjestgiveri 2009. Merete Meyer (sang), Eldrid Johansen (sang), Ellen Marie Carlsen (tangenter) og Frøydis Grorud (sax og fløyte). Staging: Anethe Alfsvåg. Konsertforestillingen tilrettelagt for bruk i ungdomsskole og videregående skole er støttet av Litteraturbruket.
Hele konserten, som starter med utvandrerne i musikkteaterforestillingen Kristina från Duvemåla og avsluttes med frittstående sanger blant annet hentet fra BAO-repertoaret, ble spilt som avslutningskonsert under SILK-festivalen høsten 2013, ved «Frøydis inviterer» i Drammen teater 2014 og på Café Oline på Hvaler 2014. En konsert som hyller Benny Anderssons mangfoldige musikalske uttrykk!
Merete og Eldrid på tandem, solfarget
bilde-24

Merete Meyer, Eldrid Johansen, Ellen Marie Carlsen og Frøydis Grorud

Om svin og høns, en kjærlighetshistorie? Humoristisk minimusikal, støttet av og produsert under SEANSE, premiere 2006. Nypremiere under PEGASUS, barnedelen av Lillehammer litteraturfestival i mai 2010. Av og med Camilla Susann Haug (syngende skuespiller), Karianne Kjærnes (syngende skuespiller), Eldrid Johansen (syngende skuespiller), Ellen Marie Carlsen (tangenter). Kostymer: Ranveig Thon Bjørnestad.
Regi: Anethe Alfsvåg. Passer for grunnskolen.
HøneneIMG_9675
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s